A rendelésről:

 

Cruiser kerékpár

 

Cégünk 1991 óta foglalkozik Gyulán kerékpárokkal és 2013-ban egy új ötlettel álltunk elő!

Az egyedi cruiser kerékpárokkal.

 

Szeretnél egy egyedi Cruisert? Itt pár pontban összeszedjük milyen lehetőségek vannak!

 

Első körben: El tudsz képzelni egy olyan bringát aminek minden elemét, színét Te választod ki? Ha már tudod, megálmodtad a tökéletes

bringát, itt az ideje megvalósítani! Nem szükséges boltról boltra járnod, kompromisszumot kötve egy átlagos kerékpárral! Itt a fantáziádat

szabadon eresztheted!

 

Webshopunk segítségével egyetlen helyen válogathatod össze a számodra tökéletes alkatrészeket és kiegészítőket a pedáltól a vázon át a színezett küllőkig.

 

Ezt követően pedig dőlj hátra és készülj fel lélekben: néhány napon belül a futár házhoz viszi majd az álombringádat!

 

- Megrendelheted személyesen:

Gyere el üzletünkbe és nézd meg a bringákat. A készleten lévő cruiser kerékpárokat ki is tudod próbálni! Át tudod élni a feelinget. El tudod dönteni, hogy szükséged van-e egy kényelmes, igazi városi cirkálóra?! Egy cruiser kerékpárra.

Ha itt vagy nálunk személyesen, van egy több száz féle színből álló színpalettánk. A színek fém lemezre vannak fújva, így a 100% teljes valóságot adják vissza. Átbeszélünk minden egyes részletet, a nyereg kényelmétől, színétől a matricáig.

Ha elkészült a kerékpár, küldünk róla pár képet és amennyiben megfelelő, akkor át tudod venni személyesen, vagy biztonságosan, jól becsomagolva a futár másnap már viszi is az általad megadott címre!

 

- Telefon:

Hívj minket bizalommal a +3670-77-104-77-es számon. Oldalunkon a RAL színskála elérhető. Ott tudod kiválasztani a színeket, hogy melyik elem milyen színű legyen. A kiegészítők és alkatrészek menüpontban találod meg a különféle termékeket, amiből összeállítható a kerékpárod. Pl.: váz, nyereg, markolat, ledes cruiser világítás stb... Viszont ha nem szeretnél bíbelődni a válogatással és csak egy szép kész kerékpárt szeretnél, akkor az Egyedi Cruiser Kerékpárok kategóriában keresgélj. 

Az elkészítési idő: 2-3 hét. (felár ellenében extra gyorsan elkészítjük) 

Telefonon segítünk, ha bizonytalan vagy, ötletre van szükséged, vagy csak simán lenne egy kérdésed!

 

- E-mailben:

Ha kérdésed lenne, tedd fel nyugodtan e-mailben (cruiserkerekpar@webbicikli.hu). Szívesen küldünk linket a legszebb kerékpárokról, ral színskáláról. Sok vásárlónknak már segítettünk úgy, hogy megírta a kedvenc színeit, a grafikus kollégánk pedig összerakott pár ötletet amiből már tudott választani. 

 

Van egy Cruiser tervező programunk, ami sokat tud segíteni! Pl.: váz színe, sárvédő színe, gumi színe... A programot hamarosan tovább fejlesztjük, még több variáció lesz benne. A cruiser tervező alkalmazásunk facebook-on keresztül érhető el, vagy a képre kattintva!

 

Cruiser kerékpár

 

Egy kis kedvcsináló video egyedi kerékpárjainkról!

 

Cruiser kerékpár

 

kerékpárokhoz kérhető bármilyen egyéb extra!

Ilyen pl.: a menő cruiser kerékpárod lehet agydinamós, agyváltós, de nem csak 3 sebességes, lehet akár 7-8 sebességes is. Agydinamóból csak Shimano, agyváltóból Shimano és Sturmey Archer közül tudsz válogatni. Tetszenek a menő és egyedi Brooks kiegészítők? Nálunk azok is megtalálhatóak. Ruházd fel cruisered, hogy még egyedibb legyen!

 

Cruiser kerékpár