EGYEDI CRUISER kerékpár

Cruiser kerékpárok

A megrendelés menete! (katt a szövegre)

Egy jó kerékpár megkönnyítheti mindennapi életünket, gyorsabban elérhetjük úticélunk, mint autóval, vagy tömegközlekedéssel. Nem kell a dugóban ücsörögnünk, apró után keresgélni a parkolóórához, vagy a megállóban várakoznunk, míg eljutunk egyik helyről a másikra.

Nem újdonság az az igény sem, hogy az emberek szeretnék megjelenésüket, használati tárgyaikat egyedivé, különlegessé tenni, maguk ízlésére formálni.

Erre mi is lehetőséget biztosítunk!

„Hunyd be a szemed, álmodd meg egyedi kerékpárod és mi elkészítjük!”

Több száz féle szín és árnyalatai közt válogathatsz, de kérésre egyedi színeket is kikeverünk. A lehetőségek variációja szinte kimeríthetetlen, a színek pedig akár a szivárvány színei.

Színezhető elemek: Minden fém alkatrész, váz, villa, sárvédőt, láncvédő, felni, kormányszár vagy akár a nyeregcső is. Az alkatrészeket porfestve (szinterezve) színezzük. A fémtiszta alkatrészekre porfújással kerül fel a kiválasztott szín, majd ezt követően egy égető kemencében 200 fokon ráégetjük a színes port. Ezzel az eljárással kiváló minőségű, tartós és időtálló felület a végeredmény. Manapság szinte az összes nagyobb gyártó ezzel az eljárással festi a kerékpárjait.

Minden cruiser kerékpárhoz minimum 1 év garanciát biztosítunk!

Minden általunk átadott kerékpár beállítva, leszervizelve kerül átadásra, a vásárlás után is bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésre!

Célunk, hogy a tőlünk vásárolt kerékpárokat hosszú évekig örömmel, probléma mentesen használhassák kedves vásárlóink!

 

Cruiser biciklik

 

A jó minőségű kerékpár fenntartásának, karbantartásának költsége is csak töredéke az autós vagy tömegközlekedés egyéb költségeihez képest. Vásárláskor figyeljünk arra, hogy a külső tetszetős megjelenés mellé, megbízható műszaki tartalom párosuljon, hogy hosszú távon örömmel tudjuk használni kerékpárunkat a mindennapokban.

 

Ral színskála

 

Ez a menüpont abban segít, hogy könnyebb legyen kiválasztanod a cruiser kerékpárod színeit.

 

Lehetőség van minden olyan elem színezésére, ami nem műanyag vagy gumi. 

A következő elemek biztosan festhetőek: Váz, Villa, Sárvédő, Láncvédő, Felni, Küllő, Agy(Nem minden esetben), kormányszár, kormány, nyeregcső, csomagtartó

 

Ral színek egyedi cruiser kerékpárhoz