Miért érdemes minket választani....

 

 

 

A mi kézműves történetünk:

 Családi vállalkozásunk Gyula szívében már 1991 óta évről-évre fejlődik. Számunkra már 29 éve fontos,hogy saját egyéniségünk alapján formáljuk, fejlesszük cégünket. Próbálunk mindig többet adnigyorsabban kiszolgálni, hogy a vásárlóink még elégedettebbek legyenek szolgáltatásainkkal!

 Kisvárosunkban fénykorát éli a kerékpározás, hiszen bárhova pillanatok alatt eljuthatunk vele. A gyári kerékpárok terén nem tudtuk kellően kiélni kreativitásunkat és szabadjára engedni fantáziavilágunkat. Így született meg 2014-ben az a forradalmi ötlet, hogy kézműves kerékpárokat építsünk. Mivel Csapatunk minden egyes tagja rajong az újdonságokért, belevágtunk az egyedi cruisercsodák gyártásába.

 Elkezdtünk ötletelni, hogy mit milyen színűre lehetne festeni egy biciklin, hogy a látványvilág izgalmas, harmónikus, figyelemfelkeltő legyen. A tervünket, amikor megosztottuk a közönséggel, hatalmas sikert aratott, ami nagy boldogságot okozott számukra. A nagy érdeklődésnek köszönhetően pedig tovább fejlődtünk. 

 Az évek során oly sok élményt, örömet szerzett nekünk a bringaimádók boldogsága, hogy tovább gondoltuk! 2018-ban saját homokszóró és porfestő műhelyt alakítottunk ki. Egy műhelyt, ahol saját embereink készítik el az egyedi bicikliket. Minden nap mosolyt csalunk emberek arcára, hisz a valóság még szebb, mint amit megtervezett előtte cruisertervező alkalmazásunk segítségével. Így mondhatni, hogy 2018 a mi évünk volt. Mára már a szivárvány minden színében rendelhetőek az egyedi kézműves bringacsodák. 

 Mivel nem ismerjük a lehetetlent és imádjuk a változatosságot, újabb ötleteket vetettünk fel. Beszereztünk egy saját matricavágó gépet, így mindenféle díszítés is kérhető a kerékpárokra. 2018-ban belekezdtünk egy újabb projektbe, egyedi futóbiciklik forgalmazásába. Így az egész család kicsiktől a nagyokig egyedi, színes, stílusos bringákkal suhanhat az utakon. Számunkra hihetetlenül fontos, hogy a divaton túl egyedi stílust alkossunk.

Valami maradandót, különleges szín-,és látványvilággal ötvözve,ami az egyediség tükrében még kényelmes is.

Álmodd-,tervezd meg saját karakteredhez illő Kézműves kerékpárod és mi mindennapi útitársaddá tesszük. 

Hiszen tudjátok: Cruiser, szerelem, száguldás.

 

 Több élen járó webshop is hozzánk tartozik. Viszont hiszunk abban, hogy ha 1-1 szakterületre specializálódunk kerékpáron belül, akkor még jobbak lehetünk azon a területen. Így jött az elképzelés, hogy megnyissuk az ország első Cruiser Shopját, ami nem egy szokványos kerékpár webáruház. Hiszen a gyári, jó minőségű, ám átlagos cruiser kerékpárok menüpontja mellett készült egy új menüpont: "Egyedi Cruiser Kerékpár", illetve "egyedi kerékpár kiegészítők" és "Cruiser alkatrészek" menüpont is. 

El tudsz képzelni egy biciklit, aminek minden egyes elemét, színét te választod ki? Színezd a bringádat ahogy csak szeretnéd. Ha már kiválasztottad a tökéletes bicajod, nálunk ez megvalósítható! Nem szükséges boltról boltra járva kutatnod alkatrészek és kiegészítők után, sőt, még a kezedet sem kell bepiszkolnod az összeszereléssel! Álomodd-, tervezd meg kézműves cruiseredet, és mi valósággá festjük legmerészebb álmodat is!

 Webshopunk

A Cruiserkerekpar.hu csak kerékpárokkal és azok kiegészítőivel foglalkozik. Így ha neked egy Cruiserre lenne szükséged, vagy annak valamelyik alkatrészére, a legjobb helyen jársz!

 

Elindult Egyedi Cruiser kerékpár tervezős programunk, ahol egy alkalmazás segítségével meg is tudod tervezni a kerékpárod.

A lényege, hogy megvalósítjuk álmaitok kerékpárját. Az egyedi kerékpárokról annyit kell tudni, hogy az utolsó darabig úgy válogatjuk össze pl.: a markolatot, a nyerget, a színeket, hogy igazán tökéletes legyen a számodra. Nem kell kompromisszumot kötni egy futószalagról legördülő tucatkerékpárral. Több száz féle szín közül lehet válogatni! Ahogy szeretnéd! 

Ami a legfontosabb: Az ország egyik legkedvezőbb áru webshopja vagyunk, Kedvező Szállítási KöltségÁrGaranciaBőséges Kínálat 

 

A 2019-es évben kerékpár értékesítésünk csak a weben meghaladta a 2300 db-ot!

A 2019-es évben a Webshopjaink látogatottságának a száma átlépte az 1.000.000 főt. (2019)

 

Köszönjük!

Cruiser kerékpár

 

Cruiser video

Kollégáink szakértősegítőkész és kedves kiszolgálással állnak a megrendelők segítségére!

Elérhetőségeink:

Mobil: +3670-77-104-77

Email: cruiserkerekpar@webbicikli.hu

Személyesen: Gyula, Karácsonyi János utca 12. szám alatt várunk szeretettel.